Hvem vi er

Valdresmagasinet.com er en av nettsidene til – og eies av – Avisa Valdres. Dette er den digitale nettportalen relatert til papirversjonen av Valdresmagasinet, et hyttemagasin med hyggelige Valdressaker.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Dersom du ønsker å slette alle cookies i din nettleser, må du følge instruksjonene for den nettleseren du bruker. Klikk på hjelp i nettleserens meny, eller gjør et enkelt Google-søk.

Vi lagrer for øvrig aldri informasjon om deg som vi ikke trenger for å besvare dine henvendelser, behandle dine produktkjøp o.l. Vi ber deg vennligst om å aldri sende oss personlig informasjon vi ikke behøver for å behandle din henvendelse.

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

Kontakt via vårt kontaktskjema

Ved bruk av vårt kontaktskjema lagres informasjonen du fyller inn (navn, bedriftsnavn, epost og telefonnummer), samt IP-adresse i vår database, og sendes i tillegg som epost til oss når du kontakter oss, slik at vi kan behandle henvendelsen din. Disse opplysningene brukes kun for å behandle din henvendelse.

Informasjonen oppbevares ikke lenger enn hva som er nødvendig for å behandle henvendelsen din

 

Valdresmagasinets nyhetsbrev

Dersom du melder deg opp til å motta nyhetsbrevet vårt, vil du fra tid til annen motta en epost med linker til enkelte aktuelle saker.

For å kunne tilby tilbudet er vi nødt til å lagre eposten din. Den deles ikke med andre enn nyhetsbrevtjenesten vi benytter, og slettes når du melder deg av. Tjenesten er MailChimp og her finner du deres personvernerklæring.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Her kan vi blant annet nevne følgende tjenester vi har bygget inn på siden – punktene er linket opp til den gitte tjenestens personvernerklæring (linkene åpnes i ny fane):

Alle disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse og statistikk

Vi samler data om antall visninger på nettsiden, hvilke undersider som er besøkt, samt type teknologi benyttet ved nettsurfingen. Derimot maskerer vi IP-adressen din, slik at du ikke kan spores nøyaktig. Dette gjøres ved bruk av analyseverktøyet Slimstat. Denne informasjonen bruker vi i vår oversikt over trafikk på nettsiden, blant annet for å kunne vurdere hva slags publisert innhold våre kunder foretrekker.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ta i så fall kontakt med oss på redaksjonen@avisa-valdres.no

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi skulle oppleve en datalekkasje, vil vi gi beskjed om dette til de som måtte være rammet så fort som overhodet mulig.

Vi har i tillegg en sikkerhetsløsning som lagrer (og blokkerer) IP-adressen din dersom du forsøker å logge inn på nettsiden. IP-adressen lagres derfor kun som en sikkerhet mot hackere/spammere.

 

Spørsmål?

Kontakt redaksjonen på redaksjonen@avisa-valdres.no