Turmåla i Vestre Slidre 2018 er klare fra sankthans

Skruvletjednet er et av turmåla i Vestre Slidre i 2018.

«Turmål i Vestre Slidre» ble startet opp i 2002 i sammenheng med FNs internasjonale fjellår og «Turmål» blir i år arrangert for 17. gang.

Vestre Slidre: Dette er et tiltak som har fått mange ut på tur til steder der de før ikke har vært på tur. Det er 10 turmål i ulike deler av kommunen, både korte og lange turer. Det er ulike poeng etter hvor lange turene er. De som går til alle turmåla, vil få en porselenskopp i premie. Det er også mulig å gå flere ganger til samme turmål for å få nå nok poeng, men det må være minst 5 ulike turmål.

Turmål 2018

Turmåla i 2018 er: Kvithøvd, Olberg, Rennefjell, Kruk, Skardtjednet, Knippa, Ålfjell, Gråkampen, Langeberg og Skruvletjednet.

Ulike startpunkt

Det er Vestre Slidre fjellstyre som arrangerer tiltaket med hjelp av frivillige som går ut med kasser og bøker. Krusa er betalt av Valdres Sparebank, avd. Slidre og Vestre Slidre fjellstyre. Deltakerskjema kan snart lastes ned fra fjellstyret sin nettside; www.vestre-slidre-fjellstyre.no . Turmåla kan ha mange ulike startpunkt. I deltakerskjemaet er det ett forslag til turrute.

Turmålkasse

Ved hvert turmål er det en turmålkasse med bok for å skrive inn navn og dato for besøket. Turmålkassene er klare til Sankthans (23. juni), og vil bli henta inn etter høstferien (14.10). Levering av skjema og henting av krus skal gjøres i Valdres Sparebank, avd. Slidre i tida 15.10-1.12. Det er gjennom disse 17 årene er det benyttet 40 ulike turmål, men noen turmål er med hvert år.
Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din publiseres ikke.


*


eight + 3 =