Løypelaga glade for den fine snøen som kom natt til torsdag

Mildværet har gjort at løypene begynte å bli litt glaserte enkelte steder, så mange hadde sett for seg å frese opp sporet i dag.

Av Håkon Bakkene

Syver Thon på Lenningen varsler om fantastiske forhold i dag. Skiløperne vil møte nykjørte løyper, og 2-3 minusgrader i løypenettet. Alle løyper blir kjørt i dag. Lenningen samarbeider med Gamlestølen, og møter deres løypemaskin underveis.

Lenningen venter masse folk i helga. Oslo har fremdeles vinterferie, og så starter Oppland på vinterferien fra i morgen.

Utfordringen blir hvor mye mildværet som er varslet fra lørdag vil gjøre med løypene. Men både fredag og lørdag ser veldig lovende ut når en som her er oppe på 1000 moh.

Silkeføre i Leirins skiløyper

Nils Henriksen som kjører for Leirin startet på litt før 6 i dag, og var kommet inn i Øystre Slidre med maskinen sin ved 10-tida. Flott silkeføre, sier Nils, som allerede hadde møtt skiløpere ute i løypene.

9 timer med kjøring venter ham, og så overtar en annen sjåfør.

– Det er Mellerunden i Skrautvål i helga, så alle løyper blir kjørt så godt som det lar seg gjøre. Tansbergrunden er kjørt,og en tur der er å anbefale, avslutter Henriksen.
Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din publiseres ikke.


*


9 − one =