Hyttedrøm solgt for 6,1 millioner kroner

Ny prisrekord på Vaset i Vestre Slidre. Denne hytta ble solgt for 6,1 millioner kroner. (Foto: Jostein Tollefsrud/Privatmegleren)

Privatmegleren har satt ny prisrekord på Vaset i Vestre Slidre.
– Det er stor interesse for hytter i fjellet om dagen, og nå har vi satt ny prisrekord på Vaset. Ei hytte bygd i 2004 er solgt for 6,1 millioner kroner, forteller Marit Wangensten i Privatmegleren på Fagernes.

Hytta ligger på Brakastølen. Det er et av de mest populære områdene på Vaset, med fantastisk utsikt og gode solforhold. Den ble lagt ut for salg i høst, og Wangensten opplyser at det har vært sju par på visning.

– Det er sjelden vanlige budrunder på hytter, men det var overraskende bra med henvendelser på denne hytta. Til slutt ble selger og kjøper enige om en pris, som altså ble ny rekord på Vaset.

Privatmegleren opplever at det er stor interesse for hytter på Vaset. Det er et fantastisk turområde med gode skiløyper om vinteren, i tillegg til alpinanlegg. Om sommeren er det gode sykkelstier og mange turmuligheter i et variert terreng.

– Det er stor interesse for hytter på fjellet. Det tar bare et par uker fra hytta er lagt ut for salg, til den er solgt, sier Marit Wangensten hos Privatmegleren på Fagernes.

–  I tillegg er det Joker-butikk med bra utvalg, snart kommer Intersport. Har du glemt noe heime, kan du kjøpe det på Vaset. Og vil du ut for å spise middag, kan du gå på Sekskanten eller Gomobu. Vaset er et sted som passer bra for friluftsfolk og familier, slår Wangensten fast.

Det blir bygd mange nye hytter i Valdres, og det er mange interesserte kjøpere. Det går én til to uker fra ei hytte er lagt ut for salg, til den er solgt. Wangensten forteller at hun har ventelister på det hun kaller «folkehytter», det vil si hytter på 80-120 kvadratmeter i prisklassen mellom 2,5 og 3 millioner kroner.
– Dessuten er det mange som ønsker seg leilighet på fjellet, for eksempel på Beitostølen. Der har vi også ventelister.
– Kan vi si at hyttemarkedet i Valdres «går så det griner»?
– Det er en korrekt beskrivelse akkurat nå, avslutter Wangensten.

Interiør fra hytta som nylig satte prisrekord på Vaset. Hytta er på 240 kvadratmeter. (Foto: Jostein Tollefsrud/Privatmegleren)Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din publiseres ikke.


*


two × four =