Klønete hytteeier takker for servicen

Ståle Hagadokken ble glad for skrytetelefonen fra en mann han ikke kjenner.

En mann er på tråden til avisa Valdres, bare for å skryte av en lokal redningssjåfør.


Tekst: Ivar Brynildsen | Foto: Geir Helge Skattebo


– Jeg har hytte i Skreostølen oppe ved Yddin. Forleden presterte jeg å rygge ut i grøfta og ble sittende der. Da ringte jeg til Falck på Fagernes,. Stemmen i telefonen tok imot meg på høflig og hyggelig vis, jeg forklarte hvor jeg sto med bilen, og han lovte å være på plass ganske snart. Han fant vegen, holdt tiden, fikk bilen opp på vegen igjen, alt i løpet av en time. Den unge karen ved navn Alex leverte en jobb så proft og hyggelig at jeg valgte å ringe sjefen hans etterpå for å skryte. og nå ringer jeg til lokalavisa også for at dere også kanskje bringer rosen videre. Jeg er en pirkete kar. Når jeg ser kvalitet, så blir jeg glad, sier mannen.

Vi ringer Ståle Hagadokken i Falck for å forhøre oss om denne lille hverdagshistorien. Og han bekrefter at han fikk en slik telefon.

– Jeg ble jo glad. Vi hjelper kanskje et par tusen mennesker i året. Og forsøker å levere like god kvalitet hver gang. Men det skjer bare et par ganger i året at jeg får sånne telefoner. Det er veldig hyggelig. Også blir jeg jo stolt av Alexander Hauglid, sjåføren som var der oppe og hjalp kunden. Han har gått den tøffe skolen hos oss og vet hvor viktig det er å være flink og imøtekommende. Vi er avhengig av at kundene våre snakker pent om oss, slik at de kommer tilbake om de skulle være uheldige igjen, avslutter en blid Hagadokken.
Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din publiseres ikke.


*


5 × four =