Foreslå kandidater til Hyttefolkets Entusiastpris

Som en ekstra gest ble fjorårets vinner av Hyttefolkets Entusiastpris belønnet med en sikteskive. 15. oktober ble den innviet på Fjellenden (1145 oh) på Aurdalsåsen. Fra venstre leder i Friluftsrådet for Valdres, Ina Syversen, prisvinner Knut Nes, Per Kristiansen som laget grunnmodellen til sikteskiva, juryleder Audun Bringsvor (Norsk Hyttelag) og ordfører Torun Klosbøle (Nord-Aurdal). [Bilde lånt fra hytteavisen.no sin relaterte sak.]

Tiden er nå moden for å finne aktuelle kandidater til årets Entusiastpris, noe Norsk Hyttelag, Hyttemessen AS og hytteavisen.no trenger din hjelp til. Både enkeltpersoner og lag- og foreninger kan gjøre seg fortjent som kandidater til prisen.

«Juryen vil være på utkikk etter noen som gjør en ekstraordinær innsats, som gir noe mer til fellesskapet av hyttefolk enn hva man med rimelighet kan forvente», skriver hytteavisen.no.

Første prisvinner i fjor
«Hytteaktivisten» Knus Nes fra Bærum, Leder Valdres Hytteforum, Styremedlem Aurdalsåsen Hytteforening, var den første som mottok hedersprisen. Han mottok prisen under Hyttemessen på Hellerudsletta våren 2016. Nes er blant annet hovedstemmen til Valdresmagasinets nye spalte «Hytteeierne har ordet«.

Dette sa juryleder Audun Bringsvor i Norsk Hyttelag under prishøytideligheten på fjorårets hyttemesse på Hellerudsletta: – Vi er imponert over alt Knut Nes har utrettet blant annet gjennom Valdres Hytteforum. Med ham som leder er forumet blitt et konstruktivt, positivt og viktig organ, som verdsettes av både hyttefolk og vertskommuner. Dette står det respekt av.

Prisen ble ledsaget av en sikteskive som er svært nyttig for alle som velger å oppsøke den, da man fra utsiktspunktet kan finne navnet på alle fjelltoppene i synsranden.

[Les om forårets vinner av Entusiastprisen her.]

Løypelag, hyttevelforening eller noen andre?
Kanskje er det et løypelag, en hyttevelforening eller en iherdig sti- og løyperydder som peker seg ut? Eller en som står opp for hytteeiernes felles interesser overfor kommunestyret? Ja, kanskje finnes det nettopp en lokalpolitiker som har banet vei for hyttefolkets interesser?

Juryen, som består av Audun Bringsvor (Norsk Hyttelag), Per Levik (Hyttemessen) og Leif Magne Flemmen (hytteavisen.no) er i alle fall sikker på at det finnes mange verdige kandidater til årets Entusiastpris. Frist for innsending av forslag er 3. april.

Send forslaget ditt til jury@entusiastpris.no

 
Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din publiseres ikke.


*


five × 5 =